fredag den 20. februar 2009

Ravheksen er blygal

Som tidligere navnt er jeg i fuld gang med at omdanne drivtommer til "kunst". Et vigtigt materiale hertil er gammelt bly. Gamle tagrender blev ofte lavet af bly, de er i hoej kurs her i huset.
Jeg besøgte min son inde i byen, og han havde besøg af overboen, som helt tilfældigt havde en stor plade bly liggende. Oh saglig fryd. Jeg måtte faa det hele. Det er stort. Nu har jeg materiale nok til de forste mange fremstillinger.
Min sygemelding er ved at rinde ud. Om en uge starter jeg job igen. I forste omgang et par timer om dagen, vi se. Jeg glader mig meget. Jeg har et fantastisk job med daglige, faglige udfordringer og uforudsigeligheder. Vi er et team hvor respekt og rummelighed er kodeordene for vort samarbejde.
Nu er der mad og snart er der X-Factor.
Kan I nyde aftenen og natten.

Stille morgen

En stille fredagmorgen efter en god nat, hvor jeg sov som en sten.
Jeg har haft travlt i mit varksted. Jeg fik endelig fat i bogen Skrot Art af Gitte Ellgaard.
En bog fyldt med inspiration og teknikker. Gitte Ellgaard deler gavmildt ud af sin viden og kunnen ned til mindste detalje.
Jeg har gennem mange aar samlet drivtommer, men jeg har manglet sparket og teknikker til at komme ordentligt i gang. Det skal jeg love for, jeg har faaet nu.
Jeg besogte genbrugspladsen, hvor jeg fik lov til at tage tagrender af bly under armen af en hovedrystende pladsmand. Gammelt rustent jern og andre underlige ting kom ogsaa med hjem.
Jeg regner med, at jeg snart kan vise mine ting her paa bloggen, saa glad jer bare...

En anden vigtig ting er, at jeg i gaar var ude og kore bil for forste gang efter min hofteoperation. Det var stort. Nu har jeg for alvor faaet min bevagelsesfrihed tilbage. Selv om min dejlige soulmate har kort rundt med mig uden et kny, saa er det ikke det samme som at vare selvkorende.
Og foraaret er lige om hjornet. Livet er herligt. Rigtig god dag til jer.