fredag den 5. februar 2010

Endelig weekend

Jeg har været noget fraværende herinde de sidste par dage.

Tiden rækker ikke til det hele, men nu er det weekend. Frihed uden aftaler. Vi skal ikke noget her i huset, andet end daffe rundt i det tempo vi hver især har lyst til.
Svigermor er hjemme igen efter vel overstået operation. Hun fik sin pacemaker i Vejle og var meget tryg og tilfreds, ved den behandling hun fik på sygehuset.
Og jeg har fået bevilliget efteruddannelse ved Hypnosekompaniet i Vejle. Jeg glæder mig meget og har store forventninger til de redskaber, jeg kan lære der.
  Endnu et billede fra Vadehavet. Forleden dag var der et ægtepar på vej fra øen til fastlandet. Ude på ebbevejen gik deres bil i stå, og vandet steg. Det lykkedes dem at komme op på taget af bilen med deres to hunde. Her sad de i en times tid, før redningstjenesten kom sejlende ud til dem og fik dem i land. Hurra, for mobiltelefonen og redningstjenesten. Tre timer inden var min søn og hans kæreste kørt over i firhjulstrækkeren. Han fortalte, at der var meget vand allerede på det tidspunkt. Det havde været svært at se vejen for vand og is. Det er så vigtigt, at man har styr på, hvornår det er højvande, om der er springflod, og hvordan vindforholdene er, når man begiver sig ud i Vadehavet. Det er ikke at spøge med.
Rigtig god fredag til dig.