tirsdag den 14. september 2010

Regnfuld morgen


Mit indre vækkeur ved stadig ikke, at jeg har ferie. Gud ved, om det først holder op med at vække mig, den dag ferien er forbi.

Min dejlige veninde er her, og aftenen blev lang med snak, grin og kortspil. Vi skal til vesterhavet i dag, uanset vejr og vind.

På vores tur rundt i Jylland kom vi på afveje. For foden af en lille bakke åbenbarede denne bro sig. Vi var lidt uenige om, hvorvidt vi var for høje til at komme under - det var vi, for vi gik ud og målte. Umiddelbart tiltalte det ikke min dejlige kæreste at bakke op ad bakke. Vejen slog et sving, så der var heller ikke noget godt udsyn, så den ene forhindring tog den anden, og vi besluttede at tage vognen af krogen og vende den på vejen. Så langt så godt. Det er en tung vogn, men vi fik den vendt, så den stod på tværs af vejen, og der blev den så stående med bagenden godt inde i skrænten. Puha - gode råd var dyre, men kæresten kørte bilen hen til krogen i en ret vinkel. Der manglede de klassiske centimeter og vi kunne ikke rokke campingvognen. Heldigvis kom der en bil i langsomt tempo med to friske mænd. De gav lige det sidste skub, og så var vi igen på krogen.