lørdag den 18. september 2010

Sommerminder

Det har blæst lige siden, vi kom hjem fra ferie. Det er over en uge siden.
Vi var heldige i ferien. Sol, vindstille og varme. I Skagen er der altså noget med himlen.
Her er Mozart og jeg ude i en tidlig morgenstund.
Han er helt klart en havhund. Vi kan godt tåle skoven, men vi vil helst vandet, hvor der er udsyn og højt til himlen. Mozart er vinterbader. Det er jeg ikke, men jeg ville gerne, hvis ellers jeg kunne regne med at vandet var der, når badetrangen kom over en. Men Vadehavet er en omskiftelig sag, og der er langt ud til det dybe.
Men tilbage til Skagen. Om aftenen så himlen sådan ud.

For enden af regnbuen

Jeg nåede lige at tage billedet i går ude på gårdspladsen. Da jeg kaldte på min kæreste og vendte mig om, var den væk.
Under min ferie blev jeg indkaldt til krisemøde på min arbejdsplads. Vi er atter engang lukningstruet. Få beboere og meget få kommende indskrivninger. Kommunerne skal spare, og det går ud over misbrugsområdet. I mandags fik jeg at vide, at jeg endnu engang får en fyreseddel med virkning fra første oktober.
En anden kollega, den samme som sidst, fik også en opsigelse. Det er hårdt for hende, og vi har haft mange snakke i telefonen. Jeg er rimelig afklaret. Jeg skal undervise på den nye hypnose uddannelse under Hypnosekompaniet i Vejle. Uddannelsen starter i februar og jeg er på nuværende tidspunkt booket til 6 weekender. Og nu er der ikke længere nogen vej tilbage. Jeg starter min egen klinik. Jeg har 4½ måneds opsigelse, så der er god tid til at lave hjemmeside og få spredt kendskabet til mit kommende virke.
Puha, det er spændende, udfordrende og lidt skræmmende, men det en nok min sidste chance for at få en gammel drøm opfyldt. Så ingen slinger i valsen nu - kursen er sat.