søndag den 20. september 2009

Septembers himmel er saa blaa...

Sikke en weekend. Vejret har varet fantastisk, og vi har haft besog af bonusson med kareste. De har arbejdet haardt for ophold med fuld forplejning.
Nu er terassen lys og ren igen. Der er taget ukrudt og gras op mellem fliserne, og figentraet er gravet op og flyttet ud i haven. Nu ber vi til, at det overlever.
Fliserne foran huset og i vestgavlen er rengjorte og garagen til klipper og diverse er tomt for skrammel.
En stor boremaskine er samlet og sat op i varkstedet. Den har min kareste kobt til mig, men han er ikke begejstret for den. Den er meget indviklet og teknisk med laserlys og hva har vi. Jeg skal lige have tid til at lase vejledningen, saa tror jeg, at den er godkendt.
I gaar aftes var vi ude ved vandet. Der var springflod, saa der var meget vand paa trods af, at der var vindstille. Vadehavet holder aldrig op med at facinere mig. Lyset, fuglene, planterne og vandets evige bevagelse og vandring hen over vaderne er betagende.
Ferien er slut nu og arbejdet kalder i morgen. Det er helt i orden for mig. Jeg glader mig til at gense mine kollegaer og mode husets beboere, de gamle som de nye.
Nu vil jeg ind i de blode gemakker og flade ud sammen med min kareste. Han spiller guitar, mens han ser sport, saa han er vist snart klar til en film.

2 kommentarer:

  1. Hej Laila, jeg tror, jeg har fundet dig - dit link endte blindt i din kommentar :o) Det lyder som det dejligste sted, du bor, ved Vadehavet og den smukke natur.

    God arbejdslyst igen i morgen.

    SvarSlet
  2. Tak Madame
    Det blev en dejlig dag.

    God dag til dig.

    SvarSlet