torsdag den 11. februar 2010

De lover sol

Madames kommentar til mit forrige indlæg gav lige mit fokus et skub i den rigtige retning, tak Madame.
Så i stedet for at tage radioens dårlige nyheder ind i systemet, vælger jeg, at fokusere på den eneste gode nyhed de kom med, vi får sol i dag.

Jeg er vild med sneen. Når det så er sagt, så savner jeg græsset og den bare jord. I går gik Mozart og jeg havetur. Jeg ved, hvor de små forårsblomster står rundt i haven, men de er lige nu dækket af sne.
I stedet vil jeg glæde mig over den fantastiske himmel, som Vadehavet så gavmildt stiller til rådighed.
 Gå hjem Skagen.....

5 kommentarer:

 1. God morgen ved havet
  Hvor er det smukke billeder! Du er bestemt inde på det helt rigtige. Man skal fokusere på det positive. Det er nemt at komme på afveje, men der er hele tiden lyspunkter og positive aspekter, hvis man åbner øjnene og sanserne. Det lyder godt med sol i dag! :0)
  Vi er vist mange, som savner foråret. At se græsset, knopper på træerne ... lidt mere varme i luften! Men som du skriver, er der også virkelig smukke scenerier nu her i februar ... lige udenfor døren.
  Håber du får en god dag og en god tur derud med Mozart!

  SvarSlet
 2. Det er dog afsindigt smukke billeder, du der har fanget i linsen!!!
  Og ja, det er godt at kunne flytte sit fokus til de positive ting. Det er ikke altid let, men det er skønt når det lykkes. Og man kan træne evnen.

  SvarSlet
 3. Nyyyydelig! Kos deg med det vakre vinterlys! Her er ikke sol men jeg hører at vannet renner... det må bare bety at sneen er i ferd med å smelte..Smiiiil;)

  God klem

  SvarSlet
 4. Det er viktig og fokusere på det positive:) Solen er helt klart noe og glede seg over.
  Nyt dagen din, klem fra meg:)

  SvarSlet
 5. Haha, ja det er jo ikke fordi vi skal lukke øjnene for verdens fortrædeligheder- men nogle gange er det nu meget bedre at tænke på lys og sol :-)

  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet