fredag den 5. februar 2010

Endelig weekend

Jeg har været noget fraværende herinde de sidste par dage.

Tiden rækker ikke til det hele, men nu er det weekend. Frihed uden aftaler. Vi skal ikke noget her i huset, andet end daffe rundt i det tempo vi hver især har lyst til.
Svigermor er hjemme igen efter vel overstået operation. Hun fik sin pacemaker i Vejle og var meget tryg og tilfreds, ved den behandling hun fik på sygehuset.
Og jeg har fået bevilliget efteruddannelse ved Hypnosekompaniet i Vejle. Jeg glæder mig meget og har store forventninger til de redskaber, jeg kan lære der.
  Endnu et billede fra Vadehavet. Forleden dag var der et ægtepar på vej fra øen til fastlandet. Ude på ebbevejen gik deres bil i stå, og vandet steg. Det lykkedes dem at komme op på taget af bilen med deres to hunde. Her sad de i en times tid, før redningstjenesten kom sejlende ud til dem og fik dem i land. Hurra, for mobiltelefonen og redningstjenesten. Tre timer inden var min søn og hans kæreste kørt over i firhjulstrækkeren. Han fortalte, at der var meget vand allerede på det tidspunkt. Det havde været svært at se vejen for vand og is. Det er så vigtigt, at man har styr på, hvornår det er højvande, om der er springflod, og hvordan vindforholdene er, når man begiver sig ud i Vadehavet. Det er ikke at spøge med.
Rigtig god fredag til dig.

5 kommentarer:

 1. Sikke kræfter der er på spil i Vadehavet - det må have været en uhyggelig oplevelse for ægteparret, der strandede derude!
  Men hvor lyder det spændende med din efteruddannelse hos Hypnosekompagniet. Dejligt at høre, at din svigermor nu er godt ovre sin operation.

  Ha' en rigtig god weekend - min skal delvist foregå med oprydning i min fars kæmpe hus.

  SvarSlet
 2. Huffa meg da... Høres skikkelig skummelt ut med høyvannet!Har vært på ferie i Ribe og hadde oss noen dagsturer ut ti kysten... fasinerende og veldig anneledes enn den naturen i omgir oss med:)
  Høres spennende ut med Hypnosekompagniet! Gleder meg til å høre mere om det!
  Nyt din rolige helg... her skal det gå i 100! Med dugnad hele helgen...:(

  Gode klemmer fra Lønnetunet

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at høre, at det går godt med din svigermor efter operationen. Og hvor er det spændende med dit kursus. Det er altid så rart at lære nyt.

  Jeg hørte også 'historien' i tv om ægteparret, det var helt uhyggeligt, synes jeg. Det glæder mig, at alt endte lykkeligt for naturens kræfter skal ingen spøge med.

  Kan du have en rigtig dejlig aften, kære du. Og god weekend ;-)

  SvarSlet
 4. Hypnosekompagniet...Hmmm, tror du må være en spennende kvinne...Du og ;) Hihi

  Ønsker deg en riktig flott helg, selv ahr ejg lyst på en tur ned til stranden imorgen ;)

  Stooooor Gunda Klem

  SvarSlet
 5. Tak i lige måde Madame, jeg håber for dig, at du snart får bund i tingene.

  Tak, Elisabeth, det er facinerende med landskabet her, det er så afvekslende. God weekend til dig:-)

  Jeannette Mariea, det var godt det endte lykkeligt, og tak i lige måde:-)

  Tak i lige måde, GundaM med det hele:-)

  SvarSlet