torsdag den 11. marts 2010

Hjemme igen

Portugal bød velkommen med maner.
Vi fik udleveret bilen ved ankomsten og satte kursen mod Cabanas. Kl. var omkring 18.30 og himmel og jord stod i et. Regnen væltede ned, og det lynede og tordnede, så landskabet blev oplyst i glimt. Min veninde styrede retningen sammen med "ÅseDåse", og jeg styrede bilen sammen med stormen.
Men vi nåede frem, godt trætte efter 12 timers rejse.
Dagen efter var vi på stranden. Atlanterhavet var endnu uroligt, så få sekunder efter billedet blev taget, blev jeg taget af bølgen.
Vi havde en pragtfuld uge. Vi var helt nede i tempo. Vi slappede af, gik lange ture, snakkede lange snakke, tav i lange perioder og var bare tilstede.
Hjemme var min soulmates operation aflyst på grund af betændelse i en tand. Tanden røg ud, og det gjorde operationen også. Så nu venter en ny indkaldelse om ca. 14 dage. Det var noget af en streg i regningen, men vi er ret gode til at vende tingene her i huset, så lige nu nyder vi hinanden, nyder at vi har ferie og ikke skal noget som helst.
Det er dejligt at rejse, og det er dejligt at komme hjem.

5 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igjen:)
  Høres ut som Portugal var et godt sted og slappe av på:) Flott bilde, den bølgen da:)
  Nyt hverandre til tross for den tannen..
  KLem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Ja, velkommen hjem, Laila! Ferien lyder som ren genopladning - rigtig dejligt! Men det var skuffende, at operationen måtte aflyses.

  SvarSlet
 3. Jeg siger også velkommen hjem! Har været i Portugal én gang og var ret vild med det. Atlanterhavet er mægtigt og smukt ... vildt!
  Hvor surt med tanden og udskudt operation, men det lyder til, at I klarer den!
  Kh Megan

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem fra hvad der lyder som en herlig tur! Skønt billede af dig ved stranden - med en pind i en størrelse, der da er til at forstå! :-)
  Ærgerligt med udsættelsen af operationen, men heldigt at I slipper med 14 dages ventetid.

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem. Hvor er det dejligt, at I har haft så dejlig en tur.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet