torsdag den 22. april 2010

Weekenden vinker forude

Torsdag er en god dag her i huset, for da starter min weekend.

Det trækker tænder ud at være på arbejdet. Jeg er færdig den 30 juni, og tiden flyver afsted med min sjæl haltende bagefter.
Men vi er gode til at få snakket, grædt og grinet på arbejdet. Alle er hudløse og skuffede over, at fyringerne ikke kan trækkes tilbage. Vi har stadig for få beboere, til at det kan løbe rundt med fuld besætning.
Vi trækker store veksler på fagligheden, når vi engagerer os i nye beboere og indgår i det personlige arbejde med dem. Selv skal jeg hele tiden have fokus på ikke at åbne for mere, end jeg kan nå at færdiggøre rent terapeutisk. Mange af vore beboere har dybe ar på sjælen. Jeg bliver stadig stjernevred, når jeg gang på gang oplever kommunernes svigt af et barn, som nu er voksen og dagligt skal kæmpe en hård kamp med de indre dæmoner. Men det sker stadig. Den nye sag i Åbenrå taler sit tydelige sprog. Lad os håbe, at de voksne "børn" får al den hjælp, de har brug for.
Men livet er også skønt. Det er forår og vi var på Samsø i weekenden.
Hvilket Mozart nød i fulde drag.

8 kommentarer:

 1. Hej Ravheks
  Det lyder virkelig ikke som en sjov "opgave", du har fået dér. Det forekommer jo fuldstændig meningsløst, at man lukker af for noget, som er så godt og positivt!
  Dejligt at I trods alt formår at bevare det gode humør og kan både grine, græde og være gode kolleger for hinanden. Det er lidt af et paradoksalt dilemma.

  Mange gode tanker ... og møffer til den flotte fyr Mozart Amadeus! :0)

  Klem fra Megan

  SvarSlet
 2. Det er tragisk, at der ikke kan levnes rum og ressourcer, bare fordi beboerantallet ikke kommer op over den magiske spærregrænse :-(

  SvarSlet
 3. Tak, Megan og møfferne er givet videre til Mozart:-)

  Ja, Lotten, men vi er en 100% selvejende institution uden nogen form for tilskud fra det offentlige, så vi er dybt afhængige af beboerantallet. God aften til dig:-)

  SvarSlet
 4. Det er en tung og svær dans på en knivsæg at skulle være nærværende og engageret samtidig med at du skal afslutte og lukke ned.
  Godt at livet er mildt og smukt udenfor arbejdstiden.
  Herligt foto af den sand og vandvaskede hundebasse.
  Rigtig god weekend med masser af sol

  SvarSlet
 5. Tak, Hanne og i lige måde:-)

  SvarSlet
 6. Rigtig god weekend, Laila - du kan tro, jeg forstår ...

  SvarSlet
 7. Snart er weekenden over og ønsker deg en vakker siste uke i april ;)

  Du skriver så beskrivende; tiden flyver afsted med min sjæl haltende bagefter... Føler det slik jeg og for tiden men snart, snart er den sommer her!
  Klem

  SvarSlet
 8. Tak, Madame, det ved jeg du gør:-)

  Ja, GundaM, sommeren er her snart og tak i lige måde:-)

  SvarSlet