mandag den 24. maj 2010

Som barn på ny.Der var det hele for barnlige sjæle, og sådan en er jeg. Men jeg er alligevel for genert til at prøve tingene. Hvem der bare lige kunne låne et barn i passende størrelse.
Men der var ikke mange mennesker på pladsen. Vejret var ikke i tivolihumør, hvilket smittede af på denne fyr. Han så meget sur ud.

Ved spiseboden var der folk. Maven skal have sit, og selv om jeg har et veludviklet gen for junkfood, satte jeg alligevel grænsen her. Dåsebøffer i brun sovs - kom an.
Bag ved tivoliet var der kræmmermarked. Her har min soulmate til gengæld et veludviklet gen. Han elsker markeder og er dygtig til at prutte om prisen.
Vi kom hjem med et meget stort "ægte" lammeskin. Da vi lagde det i stolen hjemme, blev vi enige om, at det var et usædvanligt stort dyr. Så store får havde vi aldrig set.
Et kokranie kom også med hjem. Det skal hænge over hoveddøren. Og til sidst kom denne afrikating som rosinen i pølseenden. Nu står den lænet op ad havens dronning på det lille havedige.
 Er det, hvad man kalder havekunst?

3 kommentarer:

 1. Det var da en usædvanlig flot karrusel. Der må man da kunne sidde på ryggen af en smuk hest, og drømme sig langt væk.

  Yrk! Dåsebøffer, det var dog afskyeligt.

  Kommer der billeder af kokraniet over døren? Det er da bare så hippie;)

  God mandag i det frie.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke og stemningsfulde billeder fra tivoliet, Laila. Men dåsebøf i brun sovs havde jeg heller ikke sat tænderne i :-) Et kræmmermarked havde derimod kunnet få mig til at rejse langt - dog ikke helt til Ribe.

  Ha' en dejlig 2. pinsedag!

  SvarSlet
 3. Hej Sifka.
  Jeg lover et billede af kraniet over døren.
  Og lidt hippie er man vel altid:-)

  Madame, vi har mange markeder herovre, og så langt er det da heller ikke:-)

  SvarSlet