tirsdag den 6. juli 2010

Travlhed, alenehed og glæde

Min soulmate har forladt mig.
Men heldigvis ikke for good. Han er på venneturne i Århus og omegn og forventes først tilbage på matriklen, når verdensmesterskabet i forbold ruller over skærmen.
Imens arbejder jeg og har øveklienter hjemme efter arbejdstid. Jeg er fyldt med glæde over de nye redskaber, jeg har tilegnet mig. At få folk i hypnose er en fantastisk oplevelse. Jeg har fået en "værktøjskasse" som i den grad er brugbar i forhold til varige forandringer på et dybt plan. Så jeg er glad og forventningsfuld i forhold til at blive en dygtig hypnoterapeut.
Det var en fornøjelse at lære Hypnosekompaniet ved Pia Gemmer at kende. En meget proffessionel tilgang til stoffet, en gennemarbejdet materialesamling og en fantastisk underviser. Så jeg følte mig i trygge hænder og sugede alt til mig.
Men Mozart er vist ret ligeglad med alt det hypnosesjov. Hvis bare han kan komme i vandet, så er han tilfreds.

Solen skinner udenfor, og en ny dag er begyndt. Kæresten har sendt den første sms, og jeg er klar til dagen og vejen.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes, det lyder utrolig spændende med din nye uddannelse. Forestiller mig, at man kan hjælpe mennesker af med rygetrang og angst for eksempel.
  Ha' en dejlig sommerdag ovre vestpå, Laila!

  SvarSlet
 2. Sådan er arbejdsglæde at kunne noget og bruge det til at give noget videre. Det er en fantastisk gave at få tilegnet sig..Der ligger et stort privilegie i "at kunne hjælpe til forandring"

  SvarSlet
 3. Hej Ravheks!
  Hvor lyder det spændende med hypnose - jeg er også overbevist om, at det er et meget brugbart redskab til at komme i dybden og ændre - jeg er sikker på du kommer til at mestre teknikken udover det sædvanlige :0)
  Ham Mozart er da vist en værre vandhund - skønt billede af ham:0)
  Stort knus og rigtig god dag herfra

  SvarSlet