tirsdag den 10. august 2010

Nedtælling

Nu er der kun 14 dage tilbage, så har jeg ferie.....
Jeg havde en uges ferie i starten af marts. Det er godt nok længe siden. Nu trænger jeg.
Vi er få på jobbet. Der er 3 på ferie. Klientantallet er igen faldende, og den gamle angst fra sidste fyringsrunde stikker sit fæle ansigt frem.
Min lærer er fortsat syg, så jeg har endnu ikke været til den endelige eksamen som hypnoterapeut.
I går, da jeg var i gang med panik, stress og vilde planer, sagde min kloge soulmate: vent med at træffe nogen form for beslutning til efter ferien. Hvor er han klog. Samtidig fik jeg besked på kun at gøre, hvad jeg har lyst til, når jeg har fri. Resten skulle han nok tage. Er der noget at sige til, at jeg er vild med ham.

7 kommentarer:

 1. Klogt sagt.

  Da jeg var på retræte, sagde præsten, at nogle gange skulle man lade tingene ligge, når man havde tænkt over det,ofte skete der så noget, der gjorde, at man ikke var i tvivl om hvilken vej man skulle gå.
  Ha en god dag :-)

  SvarSlet
 2. Han er bestemt klog! :-)
  Det er nogle gange en rigtig god ide at lade tingene ligge lidt og lade dem modne. Som Lene også skriver ovenfor, der sker ofte noget, som gør, at man ikke er i tvivl om, hvilken vej man skal gå.
  Så have tillid til det og glæd dig til din ferie, som du fortjener ;-)

  SvarSlet
 3. En klok mann! Disse viktige bestemmelsene går som oftes av seg selv. Brikkene faler på plass! Og jeg har erfart at dersom en dør lukker opnes en ny! :)
  Ha en fin dag...og ferien er like rundt hjørnet
  Klem

  SvarSlet
 4. Nej han lyder som en man kun kan være vild med.
  Det er forbistret svært det der med at pakke tankerne ned og være, også selvom man ved at det er det bedste man kan gøre for sig selv.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 5. Godt at have en ordrig mand i huset, som kan sige det man har brug for. Dejligt for dig. Kan godt forstå du trænger til ferie, min er ikke holdt endnu. Øv, med den usikkerhed, der følger et arbejde, der er afhængig af klienter på den måde. Jeg kender et stde i nærheden, som måske har en målgruppe, der minder om dit arbejdes. Og denne virksomhed har ingen problemer med at få nye ind. Måske skulle du chekke deres hjemmeside og høre om de har nogle tiltag der gør at de er så efterspurgte?... www.startskuddet.dk Det kan også være skudt helt ved siden af.. Håber der sker gode ting i forhold til dit arbejde.

  SvarSlet
 6. Åh, sikke en dejlig soulmate du har :-) Jeg kan godt forstå, du trænger til ferie, for det er meget længe siden, det var marts. Usikkerhed i jobbet er frygtelig angstprovokerende - jeg har oplevet det selv og håber, du snart får ro i sindet.

  SvarSlet
 7. Lene, hvor er det rigtigt. Det var spændende med din retræte. Jeg var inde på hjemmesiden og kikke.
  Tak for dine ord:-)

  Megan, tak og ja, jeg skal have tillid.

  Elisabeth, nogen gange føler jeg, at jeg bliver klemt i døren. Mest fordi jeg ikke kan finde ud af, om jeg vil ind eller ud:-)

  Tak, Hanne. Jeg ved du taler af erfaring:-)

  Sidse, tak for dit skud:-) Jeg skynder mig ind på hjemmesiden.

  Madame, det er jo forunderligt, hvor meget ting kan forandre sig, når der sættes ord på. Og når jeg så samtidig får jeres kloge kommentarer herinde, så føler jeg mig rig - tusind tak til dig også:-)

  SvarSlet