lørdag den 18. september 2010

For enden af regnbuen

Jeg nåede lige at tage billedet i går ude på gårdspladsen. Da jeg kaldte på min kæreste og vendte mig om, var den væk.
Under min ferie blev jeg indkaldt til krisemøde på min arbejdsplads. Vi er atter engang lukningstruet. Få beboere og meget få kommende indskrivninger. Kommunerne skal spare, og det går ud over misbrugsområdet. I mandags fik jeg at vide, at jeg endnu engang får en fyreseddel med virkning fra første oktober.
En anden kollega, den samme som sidst, fik også en opsigelse. Det er hårdt for hende, og vi har haft mange snakke i telefonen. Jeg er rimelig afklaret. Jeg skal undervise på den nye hypnose uddannelse under Hypnosekompaniet i Vejle. Uddannelsen starter i februar og jeg er på nuværende tidspunkt booket til 6 weekender. Og nu er der ikke længere nogen vej tilbage. Jeg starter min egen klinik. Jeg har 4½ måneds opsigelse, så der er god tid til at lave hjemmeside og få spredt kendskabet til mit kommende virke.
Puha, det er spændende, udfordrende og lidt skræmmende, men det en nok min sidste chance for at få en gammel drøm opfyldt. Så ingen slinger i valsen nu - kursen er sat. 

7 kommentarer:

 1. Uha Ravheks. Det kan være et fantastisk tidspunkt at starte dit eget på. Du har givetvis meget at udføre. Og så utrolig heldig, at du får et arbejde, der støtter op omkring din egen virksomhed. Er det kun weekender du skal arbejde for kompagniet? Det lyder som en fantastisk chance. God lørdag, måske var regnbuen kun til dig, selvom du gerne ville dele!

  SvarSlet
 2. Det er vel nok trist, Laila, at misbrugsområdet er så hårdt ramt. Godt at du har taget din nye uddannelse og har planer om at undervise og oprette eget firma. Rigtig god vind - det lyder meget spændende!
  Ha' en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Laila, det er både forfærdeligt trist og alligevel godt. Tænk at du udnytter dette til at starte din egen klinik. Jeg er fuld af respekt og beundring for, at du tager det skridt. Jeg er absolut sikker på, at det bliver det helt rigtige for dig. Det vil give ro i maven og samtidig en masse spændende udfordringer, som du er helt rustet til. Sådan!

  Stort knus og go' weekend

  SvarSlet
 4. Hallo:-)))
  Wir hatten auch gestern einen Regenbogen:-)))
  Matti war ganz begeistert !!
  Ich wünsche dir ein schönes Wochenende...ganz liebe Grüße Kiki

  SvarSlet
 5. Så fint at du får snudd noe så negativt til no helt vidunderli! Gratulerer kjære deg!! :) Dette blir spennende! (Og nok en gang kan vi se at når en dør lukkes, åpnes den neste!) Ha en finfin lørdag:)

  klem

  SvarSlet
 6. Tak Sidse, ja jeg føler mig meget heldig. I første omgang er det kun i weekender, men det passer mig fint. Måske har du ret - regnbuen var til mig:-)

  Tak, Madame, det bliver/er meget spændende.

  Sådan Megan - selvfølgelig - tak for ordene:-)

  Hej Kiki, tak og i lige måde:-)

  Elisabeth, tak i lige måde. Og du har ret. Døren står åben:-)

  SvarSlet
 7. Kære Laila
  Hvor er det dejligt at læse at du har mod og energi til at kaste dig ud i realisering af din drøm.
  Dine nyerhvervede redskaber og begejstringen omsættes til nye udfordringer og arbejdsglæde af den fineste slags.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet