torsdag den 14. oktober 2010

Morgentanker og reflektioner

Vi havde supervision på jobbet i går.
Det var et par timer med gråd og latter - mest gråd. Vi er to der er fyret for anden gang inden for et halvt år.
Kommunerne sparer på døgnbehandling til narkomaner, så vi får ikke mange nye beboere.
Jeg er meget ked af at miste mit job, især mine gode kollegaere. Vi er et fantastisk lille team med meget forskellige kompetencer og indfaldsvinkler. Nu bliver de 3 tilbage i behandlergruppen.
Men jeg ser det også som min mulighed for at starte min egen klinik på fuld tid. Jeg har hele tiden haft et par klienter hjemme ved siden af jobbet. Nu kan jeg annoncere og begynde at tage flere ind. Det skal nok gå.
Så jeg er både afklaret og ked af det - en lidt underlig sammensætning, men sådan er det lige nu.

Jeg sidder ofte her om morgenen og blogger. Det er ikke altid, jeg når at kommentere jeres kommentarer på mine indlæg, men I skal vide, at de varmer mig, og gør mig glad - meget.
Nu er det torsdag, og min weekend starter kl. 13.00. Jeg tror, det bliver en god dag.

5 kommentarer:

 1. Godmorgen, Laila, jeg har selv været gennem meget store omvæltninger i mit liv i de sidste 10 måneder - alt er vendt på hovedet, men nu bagefter er det som om, at det har vist sig at være en gave. Jeg håber, det vil udvikle sig til glæde for dig, at du nu begynder et nyt kapitel i dit liv.
  Tanker og en god dag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Håber også som Madame, at du får en god start på dit selvstændige liv. Det er rædselsfuldt, sålænge der er uvished. Og at du bruger dette til at starte dit eget, er tegn på styrke.

  SvarSlet
 3. God morgen god morgen - har det som dig, læser alle indlæggene, men lægger ikke altid en kommentar. I dag skal du nu ha' en - du er sej, tror jeg - nyd din nye status, jeg er helt sikker på at det vil blive godt for dig. Der er en tid for alting. kram fra Lavendel

  SvarSlet
 4. Det er med alle døre, der lukkes, sådan at det giver en muligheder for at åbne andre - og du er allerede i gang med det. Det er vemodigt at sige farvel til gode kolleger og et job man er glad for - men jeg ville gerne have byttet, for det føltes egentlig ikke særlig rart at være nærmest lykkelig for at stoppe i mit seneste job. Jo, da jeg var på den anden side af det, men månederne op til min sidste dag var meget, meget lange.

  Masser af pøj pøj med det selvstændige liv.

  SvarSlet
 5. Det må også være en svær tid, jeg ønsker dig al mulig held og lykke med din egen klinik :-)

  SvarSlet