søndag den 9. januar 2011

For pokker da

Gårdspladsen er en skøjtebane. Der ligger ca 3 cm is efter det har frosset i nat.
Jeg tror, vi er iset inde. Det er ihvertfald livsfarligt at beveage sig udenfor.
I dag skal min dejlige kæreste i hypnose. Det har han vaeret et par gange i den sidste tid. Jeg har ikke arbejdet med hypnose, mens jeg er sygemeldt, så for ikke helt at miste taget, har min soulmate lagt sind og krop til min traening. I dag holder han op med at ryge. Han har taget tillob mange gange, men nu skal det vaere. I går aftes udformede jeg materiale målrettet til ham med ord og vendinger, som passer ind i hans model af verden. Det bliver en udfordring af de helt store, så jeg er meget spaendt. Det er han også.
Jeg skal nok holde jer underrettet om resultatet.
Jeg forstår ikke helt min computer. Nogen gange vil den gerne rette de manglende bogstaver, andre gange vil den ikke. Så det er altså ikke min stavning der er noget galt med, men computerens manglende evner!

6 kommentarer:

 1. En computer med manglende evner! Hvad skal det ikke ende med? ;)
  Ja, det er virkelig glat derude. Kæresten og jeg har lige været ude og gå morgentur med alle 3 hunde og det er virkelig farligt. Ja, jeg har jo mine pigsko og heldigvis for det, men han var ved at falde flere gange. Der skal meget mere tøvejr til, før al den is forsvinder!!!

  Spændende med hypnosen. Glæder mig til at høre mere og krydser fingre for, at din soulmate holder op med at ryge. Det ville da være stort!

  God søndag!

  SvarSlet
 2. Ja, vi ældre damer må passe på ikke at ende i en skadestuestatistik...spændende med hypnosen!!

  SvarSlet
 3. Vores gårdsplads ser lige sådan ud, det er langsom gang.
  Pøj pøj med rygestoppet og hypnosen :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det spændende - jeg håber, det gå fint med din soulmate's planer om at blive røgfri. Jeg kender en storryger, der kvittede smøgerne på den måde.
  Her er alt også ren is udenfor - det er temmelig uhyggeligt ...
  Ha' en god søndag, Laila!

  SvarSlet
 5. hadde jeg bodd nermere deg hadde du kunnet fått tatt meg under dine vinger og ;) Lurer på hva jeg gjorde i mitt forrige liv og livet før der men innerst inne så vet jeg jo....

  her er masse snø men ikke glatt enda, regnet kommer imorgen så får vi se. På hustaket er det nesten en meter emd snø...

  ha ei fin ny uke ravheksen ;) Klæmmm

  SvarSlet
 6. Heisann
  Å så spennende med din kjære og røykestoppen.. kunne selv ha tenkt meg å prøvd hypnose.. jeg har noen kilo for mye og de sitte støpt til min bakende.... Og jeg tror jeg må få snudd noe i hodet før de forsvinner...:)

  Ha en nydelig mandag... og pass deg på isen!

  Klem

  SvarSlet