tirsdag den 18. januar 2011

Om på den anden side.

Det ligner en forårsdag, og det var det næsten også. Vi gik tur ude ved slusen. Solen skinnede, og det var lunt på indersiden af diget. På den anden side, var det koldt med en bidende vind, men det var dejligt.
Jeg kan mærke, at jeg lige så stille er ved at komme om på den anden side. Der hvor solen skinner, og hvor der er lunt i svinget. Min energi og glæde er ved at vende tilbage, og mine stressreaktioner er på retur.
Jeg glæder mig til weekenden i Vejle, hvor der nu er 6 på holdet. Materialet er på plads, og Pia og jeg er bare så klar.
Dagen i dag er en slapafdag. I går stod den på hovedrengøring. I dag skal jeg nyde og lege i værkstedet. Og så skal min dejlige mand forkæles og opvartes. Rigtig god tirsdag.

3 kommentarer:

 1. Det var nemlig helt forårsagtigt i går. Jeg tror det bliver tidligt forår, det er allerede begyndt. Helt forsigtigt, men det kommer ...

  Hvor bliver det spændende i weekenden! Og godt at høre, at du føler dig klar og din stress er på retur. Way to go girl! :)

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Det er vel nok dejligt at læse, at du er ved at komme ovenpå igen!
  Her er det også næsten forårsagtigt, selv om der stadig ligger en del is, man skal passe på.
  Ha' en god tirsdag i værkstedet og med hygge med din mand :-)

  SvarSlet
 3. Det glæder mig, at det er ved at vende for dig. Vejret har så meget at sige på den front, bare en dag med sol, så stråler vi....rigtig god dag!

  SvarSlet