mandag den 21. marts 2011

Weekendspurt

Anders var helt vidunderlig. Og hans forældre var endnu ikke landet. De var stadig fuldstændig opslugt af det lille under der var kommet til verden.
Jeg var alene med dem i en lille times tid, mens min soulmate hentede svigermor - nu oldemor for første gang.
De fortalte om fødslen og om hver deres oplevelser af hele forløbet. Det var dejligt og rørende at se og mærke deres bevægelse og glæde.
Vi snakkede om, at det var underligt, at lille Anders ikke måtte være i andres favn end i sine forældres. De havde valgt at følge sygehusets anvisninger, men var også uforstående over for det. Nu glæder mig bare til, at Anders bliver "fritstillet".
På vej hjem blev jeg mere og mere snottet og hostende. Så det er weekenden gået med.
Nu er det mandag morgen, og en ny uge truer.
Billedet er fra Blåvand. Og foråret er begyndt her i Marsken.

6 kommentarer:

 1. Det må have været så skønt...måske er dette hospital certificeret som særlig "Baby Friendly", noget, man kan være iflg. Datteren, som jeg konsulterede i den mærkelige affære. Hun var nu ikke enig med kollegerne....men 10 dage går hurtigt ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke før hørt om, at børn ikke må være i andres favn. men mon ikke det er for at beskytte mod smitte? Rigtig god bedring til dig og ha' en god mandag :)

  SvarSlet
 3. Dejlig dag. Helt specielt ... det allerførste møde med Anders. Glæd dig til at holde ham i din favn! :) Og det ved jeg du gør.

  Jeg var sammen med min niece Asta på 3 år i går. Nøj hvor vi legede! Jeg mærker efterdønningerne i dag ... ;) Ha' en god dag ved havet.

  SvarSlet
 4. Skønt billede Laila :0)
  Argh, hvor er det altså træææls, at Anders skal vente SÅ længe på bedste´s dejlige favn...Du må i den grad tage revance, når tid kommer :0)
  God bedring med næsen!
  Knus og dejlige tanker til ugen der er gået i gang!

  SvarSlet
 5. Håber snotnæsen drives på flugt af det dejlige forårsvejr.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 6. Det er altid et mirakel med et lille nyt menneskebarn :-)

  SvarSlet