lørdag den 9. april 2011

En lørdag klædt i sol.

Forleden dag kom posten med disse skønne påskebebudere. Afsenderen var Hanne fra D`jo hanne. Jeg kan simpelhen ikke finde ud af at linke rigtigt, men det skal jeg nok få lært. Tusind tak, Hanne. De hænger i mit værksted og glæder mig.
I Marsken har vi været blæst indendøre med masser af tid i værkstedet. Min dejlige soulmate er en kreativ og kritisk medspiller i forhold til mine smykker. Han har gode ideer og giver heldigvis ærlig og konstruktiv kritik.
 Egentlig burde jeg sætte en lille tændstiksæske op ved siden af kæderne. Nogen af dem er ret store.
Jeg har været på stranden et par gange sammen med Mozart. Der har ikke været tid til at tage billeder. Blikket er rettet nedad i min søgen efter materialer. Lidt rav og en del gode træstykker og pinde til perler kommer med hjem.
I dag har vinden har lagt sig, så nu kommer der rav ind. Og lige netop i dag er det ikke muligt for mig at komme til stranden - fandens da osse. Men måske i morgen.
I ønskes en dejlig lørdag med sol og svage vinde.

7 kommentarer:

 1. Det er da lige før, jeg sætter mig i bilen og kører derover, har ALDRIG fundet rav!

  SvarSlet
 2. Endnu engang - skønne smykker :0) Dejligt med turen til stranden - og så drøn ærgeligt, at du ikke kan komme dertil, når nu raven kommer til lands :0)
  Fortsat god/dejlig solrig weekend til dig :0)
  Knus og forårstanker

  SvarSlet
 3. Lavendel, du skal være så velkommen. Vi kan lave et lille lynkursus i ravfinding:-)Som det gamle ordsprog siger:" først tager manden ravet, så tager ravet manden".

  Lotte, tak skal du have. Og ja, ravet er sikkert væk nu, men der kommer altid en klump ind:-)

  SvarSlet
 4. Jeg melder meg til ravfinnekurset! :) Ha en fantastisk søndag kjære deg!

  Klem

  SvarSlet
 5. Det er nogle skønne smykker, du laver, og det må være sjovt at finde rav selv ved stranden.
  Ha' en rigtig god søndag aften, Laila.

  SvarSlet
 6. nydelig de smykkene og ejg vet om hvordan det er å gå og bare kikke nedover ;)))

  puffet ris ja....hvad er så det..? rett og slett ristet korn som er tørket og 2ristet" Perfekt som frokostblanding med sukker og melk, nam ;)

  travle dager, det er enten våren eller alderen....

  klem til deg du vakre!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine ting, du laver, og så finder du selv dit rav. Det er endnu ikke lykkedes mig at finde noget som helst, selvom jeg troligt går med snuden i sandet, når jeg er ved stranden.

  SvarSlet