onsdag den 10. august 2011

Læg dig - blæst.

Vi skulle have været afsted i går, men blæsten var for hård til kørsel med campingvogn.
"Palme" er ellers SÅ klar, og det er vi også. En lille smuttur til Skagen, hvor gode venner fra Sverige holder ferie i deres hus i den gamle bydel. Vi slår lejr i Bunden Camping. Et dejligt sted lige ned til havet.

 Nu venter vi på, at vinden lægger sig. Imens gik jeg morgentur ude og inde. Det er længe siden, jeg har lagt billeder ind her på bloggen, så her kommer nogle frisk fra fad.
Ny stol i drivhuset. Den er af jern, og var svær at samle, skulle jeg lige mene. Det var en gave til min soulmate, så han måtte ikke se den. før den var færdig - puha.

Jeg har også nået at være lidt i værkstedet. En ny halskæde af ben, horn og rav er det bl.a. blevet til. Der kommer mere af samme skuffe, men først kalder Skagen. Så læg dig dog - blæst.

4 kommentarer:

 1. Her blæser det også en stiv pelikan. Håber vinden snart lægger sig, så I kan komme afsted. Men ellers må I flyve derop! ;)

  Virkelig flot stol! Den bliver han glad for.

  God dag, god tur! :)

  SvarSlet
 2. Ha' en rigtig god tur til Skagen! Hvor er det fine billeder - dejlige smykker du laver!

  SvarSlet
 3. Hej Megan vi skal nok komme afsted. Men det er sku lidt svært med sidevind og høj vogn:-)

  Tak, Madame for både ønsker og ros:-)

  SvarSlet
 4. ja nå er det nok vær, vil ha sol og varme !!!! (men litt deilig vite det er likedan i vakre danmark da...) HIls Skagen fra meg, vakreste sted på jord tror ejg.

  Og for en aldeles nydelig rød stol i jern, den blåser iallefall ikke bort ;)

  klem klem og god tur!

  GundaM (får ikke kommentert fra google kontoen min her hos deg...)

  SvarSlet