onsdag den 31. august 2011

Tønderfestival.

Traditionen tro har vi været på Tønderfestival.
Jeg tog derned sidste tirsdag og var med til opbygning af det store madtelt, hvor jeg har arbejdet i 25 år.
Senere kom min soulmate og gode venner fra Samsø. Senere igen kom to andre gode venner, og så var sandwichholdet samlet.
Vi lavede sandwich ud af huset til spillestederne som så solgte dem videre til publikum. På 3 dage lavede vi over 2000 sandwich`s.

Det ligner en ungdomslejr, men der er ikke en under 56, og den ældste er 64 år!
Vi fik usædvanligt megen regn og torden. Men det forhindrede os ikke i at sidde udenfor under den lille markise, når vi havde fri. Aldrig har jeg oplevet så voldsomme skybrud og torden. Da det var værst, sad min soulmate og jeg inde i campingvognen, og ingen af os kunne høre, hvad den anden sagde.

  Uvejret nærmede sig. Skyerne samlede sig, og kort efter bragede det løs. Men efter regn kommer der sol og to regnbuer.

Men nu er vi hjemme igen. Jeg har ferie i 14 dage og skal i værkstedet og ellers bare nyde livets lethed sammen med min skønne soulmate. Det har været en lidt barsk sommer, men i takt med at dagene bliver kortere, kommer vi mere og mere ovenpå. Bare kom an efterår.5 kommentarer:

 1. Det var spændende at læse, Laila! Det er imponerende, at I lavede så mange sandwich, og det må have været en spændende oplevelse at være til Tønder Festival. Jeg har lavet mange radioudsendelser om netop den festival - og her havde vi også et forfærdeligt uvejr i lørdags. God onsdag til dig og din soulmate!

  SvarSlet
 2. Hold da op. Det lyder som gode dage. Trods det vilde og voldsomme vejr. Eller måske især derfor. Naturen kan noget! Også i den grad! ;)

  Ønsker dig en dejlig onsdag.

  SvarSlet
 3. Hva´med musikken, blev der slet ikke tid til den;)
  Havde I gang i lidt guitar i "hippielejren".
  Jeg ønsker dig og kæresten en rigtig dejlig sensommerferie.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 4. vow, 2000 skiver....litt av en jobb du ;)

  og det været har vi likedan her i norge, en må bare late som om det ikke er der ;) regnet altså;)

  GundaKLemz

  SvarSlet