onsdag den 1. juli 2009

Sommermorgen

Endnu en solfyldt morgen med fuglesnak og radiolyde.
Mit vasketøj haenger stadig på snoren. Det var tort i går aftes, og er det sikkert endnu.

Vi har besøg af bonusdatter med kaeerste. Vi var laenge ude i går aftes. Der blev spist og spillet petanque til den store guldmedalje. Vi spillede parvis og de gamle bankede de unge baglaens ud af gårdspladsen De fik os til sidst efter 6 runder. Så kan de laere det. Chanti, en moden kattedame på 9 år er meget betaget af svinet, den lille kugle, og vi måtte flere gange baere hende ud af banen. Hun tror, den er en mus. Men hun er svaer at stå for, når hun danser og ruller rundt om kuglen.

Det var svaert at komme i seng. ikke en vind rorte sig, og luften var blid og mild. Min dejlige kaerste sad til sidst alene og lavede festplaner om en stor fest i 2010, hvor hele haven, parkeringspladsen, gårdspladsen og marken skal inddrages i et stort spil, hvor gaesterne er levende brikker. Hans største problem var, da han endelig kom i seng, om han nu kunne huske det hele, når han vågnede

Endnu en dejlig dag truer, og i aften skal vi ud og spise og hore musik sammen med gode venner. Livet praler i højt gear. Det må det godt.

1 kommentar:

  1. Hallo! Det er deilig med solrike, late dagar;.)
    No nærmar det seg at vi skal reise til Ribe og vi gleder oss!! Eg lurte på om det er fine strender i nærleiken og om det er stoff- og trådbutikkar som er verdt å besøke? Er det særverdigheter som kan fenge tre jenter på 5, 7 og 13 år samt mora og faren? Vi er opne for det meste;.)

    SvarSlet