fredag den 24. september 2010

Konsekvenser


Så er min søde kollega sygemeldt. Efter vi begge blev fyret for anden gang, valgte hun at benytte sig af muligheden for psykologhjælp. Han anbefalede kraftigt en sygemelding, da alternativet var en depression.
En anden kollega har ferie lige nu, så vi er ikke mange på jobbet. Når jeg stopper 30 januar, er det en lille sårbar gruppe der er tilbage. Jeg har ondt af os alle sammen. Vi har været et fantastisk team, nu bliver vi udhulet indefra, og det er ikke sjovt for nogen - slet ikke for de der bliver tilbage.
Jeg har besluttet mig for også at benytte mig af muligheden for psykologhjælp. Jeg er rigtig god til at passe på mig selv, lidt for god. Så det skader vist ikke med nye øjne på min samlede situation.

9 kommentarer:

 1. Jeg bli'r sgu så vred. Det er uværdige tilstande, man holder sig til! Selvom du er god til det, vil jeg alligevel tilføje et, pas godt på dig selv!

  SvarSlet
 2. Man kan aldrig bliver "for god" til at passe på sig selv. Det er så vigtigt, at man tager hånd om sig selv og tør tage imod de tilbud, man får. Tør tage imod en udstrakt hånd og et tilbud om hjælp. Det er en styrke!
  Men hvor er det trist ... jeg bliver også gal i skralden! Øv øv.
  Billedet er dog smukt. En kontrast til det alt det "andet". Håber du kan nyde din fredag trods alt og det flotte vejr.

  Klem

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er klogt af dig at tage omod psykologhjælp - man kan da vist ikke blive for god til at passe på sig selv. Men hvor er det dog tragisk, hvad der sker.
  Håber, du kan nyde din weekend alligevel, Laila ...

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog en svær situation. Jeg syntes det er dejligt at du passer på dig selv - men vil da i samme åndedrag også sige: At det vist er rigtig rigtig godt at tage imod psykologhjælp. Det skader nemlig slet ikke at få andres øjne på samme sag!.
  Knus Betina.

  SvarSlet
 5. Det er da også ualmindeligt psykisk hårdt, at I skal udsættes for det her 2 gange inden for kort tid. Godt at du tager imod tilbuddet. Knus :-)

  SvarSlet
 6. Der bliver ikke passet godt på dem der passer på dem der ikke er blevet passet godt på.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 7. Så glad jeg blir av å høre at du kan dette med å passe på deg selv! Slik kan vi vel unngå å gå inni en dyp depresjon? Situasjonen dere er i er slett ikke god.. Men kanskje lærere dere noe nytt av dette også? Ha en fin helg!
  God klem fra meg;)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres kærlige kommentarer. De varmer meget og giver smil på læben:-)

  SvarSlet
 9. hei der, så trist å lese men skjønner du passer på deg selv og har en herlig hjelper i Mozart ikke sant..? hihi

  her er det så vakker være og nå straks etter litt bloggings er ejg klar for en liten qigoing runde ute i hagen ;)

  stooor klem til deg

  SvarSlet