lørdag den 23. oktober 2010

Blå morgen

Lyset udenfor er blåt gennem vinduet. Der er kaffe og lys på mit bord, og resten af huset sover.
Vi har gode venner fra Samsø på besøg, så det blev lidt i sent i aftes.
Vi fik dejlig mad. Andesteg og ris à l´amande. Normalt får vi det kun til jul, men jeg kan så godt lide det, så jeg besluttede, at vi skulle ha julemad. En beslutning der vakte begejstring og fyldte maver.
Efter middagen stod den på - traditionen tro - kortspil.

Mens jeg skrev, skiftede lyset fra blåt til gråt. Det bliver vist en indedag med stearinlys, musik, snak og latter. Jeg er klar. Nu mangler jeg bare de andre.

6 kommentarer:

 1. God morgen Laila
  Det lyder som en dejlig aften. Ja, and er jo egentlig julemad, men på denne årstid, efterår, vinter, smager det jo altid godt! :
  Det lyder som gode planer, du har for lørdagen. Det er sådan en tåget dag, hvor man kan hygge indendørs. Vi skal til svigersfars fødselsdag lidt senere ... og jeg har truffet en STOR beslutning, som jeg lige skal fordøje. Men den smager ret godt ... :)

  God lørdag. Knus fra mig

  SvarSlet
 2. Godmorgen. Jeg har også haft det blå lys liggende bag ruderne. Stilhed og hygge. Jeg får da helt lyst til and, og har vist et par andebryster i fryseren. Hmm, tror lige, jeg skal ud og se efter:)

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt kig ind i dit smukke hjem, Laila. Og julemad lyder som en skøn menu i det kølige og regnfulde efterår. Jeg er netop ved at lave dagens indkøbsliste, så jeg kan lige nå at skrive and og risengryn.
  Ha' en rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt kig ind i dine stuer. Julemad er egnetlig for god til bare at spises til jul. Og jeg finder ofte på det samme. Lige nu simrekoger jeg en svineskank med langtidsstegning og rodfrugter.. Hvor er det skønt med gode korttraditioner..

  SvarSlet
 5. koselig være inne når været herjer der ute ;)

  gleder emg til å se hva du finner på utav strandingsveden som du kaller den ;)

  god søndag til deg!

  SvarSlet
 6. Åh.. for et deilig lys... og så kjekt med besøk av gode venner da! Håper dere hadde det svært hyggelig inne i ruskeveret:)

  God manndag fra meg til deg:)

  SvarSlet