lørdag den 30. oktober 2010

Ude af drift

Nettet herhjemme har været nede i en rum tid - føles som år! Det har været noget af en kold tyrker. Jeg troede ikke, jeg var så afhængig, men det er jeg altså.
Nu er vi oppe og køre igen, så her kommer en lille opdatering.
Jeg halter sjæleligt rundt på jobbet. Det er hårdt at være der, for jeg er tynd i silken og nærtagende. Jeg har derfor valgt at bruge firmaforsikringen til psykologhjælp. Fik ringet til dem i går og afventer en tilbagemelding. Der er tegn på stress i sol, måne og stjerner, så nu tager jeg hånd om det.
Men lige nu er det weekend, og jeg afspadserer på mandag, så jeg er nede i tempo lige nu.
Dagen i dag går med besøg i Århus hos en god gammel ven. Derefter skal vi til firmafest på kærestens arbejdsplads - også i Århus. Da han primært har hjemmearbejdsplads, er det sjældent han ser sine kollegaer.
Jeg tror, det bliver hyggeligt.

3 kommentarer:

 1. Du er en klog kvinde og du gør det rigtige. Du mærker tegn på stress og handler. Sådan skal det være! Good for you! :) Jeg håber du får en dejlig afslappende weekend. En, der gør rigtig godt for krop og sjæl.

  Jeg har selv lige haft en todages time-out. Har blogget om det i dag! ;) Det var også nødvendigt. Vi skal passe på os selv. Og blive meget bedre til det! Det kræver øvelse og træning.

  Ha' det smukt!

  SvarSlet
 2. Godt du passer på dig selv. Må I få en herlig lørdag i Århus :-)
  Og man kan blive frygtelig afhængig af nettet ;-)

  SvarSlet
 3. Det er vel nok en god idé at bruge den psykologhjælp, I får tilbudt. Samtaleterapi er uhyre effektivt til at få has på stress - det er min erfaring.
  Rigtig god weekend, Laila - dejligt at du også har mandagen fri!

  SvarSlet