tirsdag den 7. december 2010

Julepynt og hygge

Christels lille nissepige har fulgt mig det meste af mit liv. Hun er lidt flosset i kanten - desværre, men hun er fast gæst hver jul, hvor hun hænger på det gamle spejl.
Julepynten kommer op i et adstadigt tempo. Køkkenet er ved at være færdigt, og i dag står stuerne for skud.
Lige nu er der lys i stagerne, kaffe i koppen og dejlig musik i radioen. Jeg kom til at tænke på "Morgennisserne". Kan I huske dem? Jeg ville gerne genhøre programmet nu.

                                    Julenissen er kommet i fint selskab med sølvfad og diverse. I dag skal jeg lukke de sidste døre i forhold til mit arbejde. Jeg skal tale med lægen om en langtidssygemelding, og min arbejdsplads skal informeres om, at jeg ikke kommer tilbage. Min opsigelse er gældende fra den 01.02.11, men jeg magter ikke at tage den sidste periode på jobbet. Jeg håber, at det vil give mig ro og større accept af tingenes tilstand, når tingene falder på plads. Det tror jeg på - det skal det sku...

10 kommentarer:

 1. Jeg vil også starte lige så stille med julepynten :-) Og det gamle julepynt er dyrebart. Ha en god tirsdag :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker Christels glade streg - hvor ser det hyggeligt ud med dine juleting. Gid din arbejdsplads ville fritstille dig, det ville kun være rimeligt.
  Ha' en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 3. Håber det går, som det skal - og ville sørme også gerne genhøre Morgennisserne, det var hygge!

  SvarSlet
 4. Se lige her, kære Ravheks:P5 juler igennem den næste tid
  P5 er kanalen, der holder traditionerne i hævd. Derfor er julen også en stor højtid på P5, og hele december bliver der masser af juleri på P5 og masser af julenostalgi.

  Hver morgen mellem 7.00 og 8.00 fra den 1. december genudsender P5 de traditionsrige ’Morgennisserne’, der i cirka 30 år var fast morgenunderholdning i radioens P3 og på Danmarkskanalen. Her bliver mulighed for genhør med morgennisser som Gunnar Nu, Jørn Hjorting, Peer Møller, Peter Belli, Birthe Kjær, Karlo Staunskær og mange, mange andre.
  En række gamle juleudsendelser bliver også pudset af og genudsendt på P5 – såsom ’Decemberkomsammen’ fra 1990’erne, ’Jul i den Gamle Købmandsgård’, ’Nøddebo Præstegård’, og der vil være traditionsrige julekoncerter med Teddy Pedersens orkester.
  lidt googling fandt dette!!!

  SvarSlet
 5. Jaaa, morgennisserne! Det ville være hyggeligt! :)

  Dejligt med dine nisser fulde af tradition og gode minder. Derfor er julen så fin. Så må vi godt! Sådan skulle det nu være hele året! :)

  God dag til dig og dine.

  SvarSlet
 6. fortsat...var inde og lede, men kunne nu ikke finde det i dag, måske på Bonanza http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=2030&zoneid=5

  SvarSlet
 7. bliver da ved...det er vist på P4
  http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=2030&zoneid=5

  SvarSlet
 8. Hej Flotte-Smykke-Designer-Ravheks :0)
  Har lige været inde og læse din blog op, for måtte jo lige se, hvad det var for noget med det stress...
  Jeg skal da lige love for, at de sender dig på rutsje-tur, fyret, genansat og så fyret igen...der er da ikke noget at sige til du reagerer på sådan en omgang. Godt du har trukket stikket ud pt.
  Jeg sender dig 1000-vis af solskinstimer, forår og varme tanker!
  Stort knus og kram til dig fra mig
  ps. dejligt at være på bloggen igen:0)

  SvarSlet
 9. Så fine nisser! ;) Jeg har en like ens som den nederste :) Jeg var så heldig å finne den på gjenbruksbutikken;) Thi hi;) Min er ikke kommet fram enda... I Norge er egetlig tradisjonene at en ikke pynter før helt inni jula.. men jeg har laget min egen tradisjon... Jeg lager det julefint når jeg selv ønsker;)

  Ta vare på deg selv og lytt til hva din indre stemme sier... DET er viktig det! ;)

  Gode klemmer fra Lønnetunet

  SvarSlet
 10. Tak Lene:-)

  Tak Madame, de vil ikke fritstille mig, så får de heller ikke refusion på min løn, som de gør nu, hvor jeg er sygemeldt.

  Lavendel, :-) sikke et arbejde du har udført - tusinde tak. Jeg prøver om jeg kan finde rundt i programmerne:-)

  Tak Lotte - hvor er det dejligt, du er tilbage:-)

  Tak Elisabeth:-)

  SvarSlet