mandag den 6. december 2010

Tidlig mandag morgen

Der er stadig gang i smykkerne ude i værkstedet. Jeg har bestilt nogle flere materialer fra Ravhus og håber, at de kommer med posten i dag.
Udover smykkerne har jeg bagt et utal af småkager. I går aftes var det brunkager, hvor jeg oplevede noget meget mærkeligt. Jeg blev overfaldet af et nyseri uden lige. Jeg nøs og nøs, hver gang jeg skulle tage småkagerne fra risten over i dåserne. Jeg tror, jeg er allergisk over for brunkager!
Ellers er dagene stille. Jeg er stadig sygemeldt. Og der skal ikke meget til, før jeg begynder at stresse. En aftale udenfor hulen er uoverskuelig og kan ødelægge nattesøvnen. Så der er ikke meget, jeg skal. I stedet gør jeg kun det, jeg har lyst til. Det er nyt for mig, men det er sundt.
Dagen i dag er tom for stort set alt. Egentlig skulle jeg til den sidste samtale ved min psykolog, men jeg vil hellere vente lidt og se tiden an. Måske bliver det bedre, eller værre. Det er under alle omstændigheder godt at have den i baghånden.
Jeg håber alle får en dejlig mandag - jeg vil gøre mit bedste for at min bliver god.

5 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dig en dejlig, stille og rolig mandag. Du gør det helt rigtige. Følger din helt egen nye rytme og den vil gøre dig godt. Man skal nemlig mærke efter!

  Du laver utrolig flotte smykker og farverne er skønne. De minder om hav og himmel! :)

  Knus fra mig og Sjælland

  SvarSlet
 2. Du kan tro, jeg kender også de dage, hvor ingenting bør nås - eller stå som faste aftaler...nyd din dag!

  SvarSlet
 3. Jeg kender også til dage, hvor ingenting bør nås - hvor er det godt, at du har skaffet dig en tidslomme, hvor du kan bestemme selv! Dine smykker er meget, meget smukke!
  Ha' en dejlig aften, Laila :-)

  SvarSlet
 4. Hej kære ravheks :0)
  Hvor er det nogle sindsyge FLOTTE smykker du får lavet...trods stressen, så formår du altså at være monster-kreativ :0)
  Ønsker dig fortsat stille, rolige og kreative dage!
  Stort knus og kram fra mig til dig!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kærlige og omsorgsfulde kommentarer. De varmer - meget:-)

  SvarSlet