tirsdag den 22. februar 2011

Morgenstarter

Så er radioen, computeren og kaffen klar. Dagen starter på den gode måde med fred og ro til at blogge og skrive. Jeg har besøgt Facebook for at se om sønnen var på. Han og kæresten er i Australien. De tog afsted i starten af februar og kommer først hjem slut april. Da min mor var på besøg for et par dage siden var vi på chatten på Facebook. Både min søn og nevø var på. Min nevø er i Indien med sin kæreste og lille søn på 5 måneder. Min mor, som fylder 80 år, var meget betaget af, at hun kunne "snakke" med sine to børnebørn på nettet. men det er jo også fantastisk. Tænk på, hvilken udvikling der er sket i hendes levetid og i min for den sags skyld. Jeg er glad for, at jeg kan følge de unge og ikke skal gå og vente, på et brev der er længe undervejs. Nu vil jeg tage på besøg i blogland. Rigtig god tirsdag.

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg en deilig tirsdag! Og tusem takk for alle oppmuntrende kommentarer inne hos meg!

  Jeg er også takknemmlig for den utvikling som har skjedd... Å kunne finne nye venner via bloggen er heller ikke til å forakte :)

  Klem

  SvarSlet
 2. Dejligt at sidde i den gryende morgen og være "cyper"-tæt på en man holder af.
  Dit indlæg fik mig til at mindes, da min mands ældste søn var i USA, og vi betalte mere for telefonopkaldene fra ham, end det havde kostet for billetten derover;))
  Rigtig god tirsdag til dig.

  SvarSlet
 3. Åhh hvor dejligt at kunne følge de unge på den måde. Det beroliger det kære moderhjerte. Ja du har ret i IT udviklingen har været ekstrem...så gad vide hvilke nye ting vi kommer til at opleve....

  SvarSlet
 4. Ja, der er mange fordele ved Nettet og de muligheder, der byder sig. Man kan være tæt på dem, som er langt væk og det giver faktisk en del! Bare man ikke overdriver Facebook og den slags, men det er en helt anden historie og fristelse, som jeg selv skal holde lidt igen med :)

  God dag.

  SvarSlet
 5. Hvor ser dit computerhjørne hyggeligt ud. Ja fagre nye verden. Da jeg var i England i 76 i et halvt år, kunne det ikke være på tale med telefonsamtaler hjem, så der blev ventet på breve :-)

  SvarSlet
 6. Kæreste Laila :0)
  Lige så tidligt DU er OPPE, lige så SENT er jeg OPPE :0)Jeg nyder nattens ro, ingen forstyrrelser, kaffen og blogland :0)
  Ja, der kan melde sig mange tanker mht. udviklingen - det er jo dejligt, at I ikke skal vente på brev, der måske kommer 2 uger efter hjemkomsten :0)
  Hvor er det dejligt de kommer ud i verden og får en ordentlig én på opleveren!
  Knus og en dejlig ONSDAG MORGEN til dig :0)

  SvarSlet
 7. Godmorgen, Laila, ja, det er nemlig så smart, at vi kan chatte med vores kære, fx når de er ude at rejse. Jeg har også meget glæde af Facebook.
  Ha' en rigtig god onsdag :-)

  SvarSlet