onsdag den 9. marts 2011

En vigtig dag.

Dagen i dag er helt speciel.
I dag bliver jeg måske bedstemor. Min dejlige bonusdatter skal sættes i gang her til morgen kl. 07.45. Puha, det er bare så spændende. Vi krydser fingre for et hurtigt og godt forløb.

Kl. 07.30 skal min mor indlægges til en lille operation. Jeg er med hende hele vejen, og bagefter skal hun med hjem og forkæles. Vi har talt meget om det at være alene, når man bliver gammel og syg. Hun savner min far, hvilket er meget forståeligt, men jeg er glad for, at min søster og jeg bor tæt på hende, så vi kan være der.
Hun har fået konstateret en kræftform i knoglerne og skal have strålebehandling og medicinskbehandling. Det er metastaser efter hends brystoperation for 9 år siden. Vi var til samtale i går, og var alle lettede efter snakken med lægen. Der er heldigvis intet i de indre organer eller i lymfesystemet. Hun er sej, min mor. Hun bliver 80 år til december og var mest ked af, at det nu er slut med at spille kroket.
Men først skal kaffen indtages sammen med morgenradio, og så er jeg klar til det hele.

5 kommentarer:

 1. Sikke en dag !
  Med glæder og sorger.
  Med liv og død.
  drik din kaffe og spring ud i det :-)

  SvarSlet
 2. Der sker pludselig alt for meget....men jeg ønsker lykke til, og håber begge kommer godt ud på den anden side! Bedstemor - det bedste man kan blive!

  SvarSlet
 3. En dag i livet hvor både begyndelse og slutning står skarpt.
  Du sidder der i den lyslevende morgen og lever.
  Rigtig god dag "bedste"
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 4. Livet er forunderligt - og jeg forbløffes og forføres igen og igen af de kontraster, vi alle skal udsættes for gennem tilværelsen. I dag er der både nyt liv og livets forgængelighed i fokus - hvad mon morgendagen byder?
  En rigtig god dag til dig og dine.

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at du og din søster bor nær din mor, så I kan være der for hende! Livet er sandelig fuldt af kontraster, og jeg håber, du nu er blevet bedstemor til en nyt lille vidunder, Laila.

  SvarSlet