fredag den 11. marts 2011

Stormfuld nat - stille morgen.

Morgenen er stille. Der er tændte lys og påskeliljer i vindueskarmen. Kaffen er skænket og radioen tændt.
Min tålmodige bonusdatter blev sendt hjem igen i onsdags. De havde ikke plads/tid til at sætte hende i gang. Det var hårdt, men hun er sej og ved godt mod. Hun er indkaldt igen i dag samme tid. Så nu krydser vi alt, hvad krydses kan. Min mor er også sej. Det gik fint med hendes operation i onsdags. Vi kom hjem igen om eftermiddagen. Spiste aftensmad her sammen med min "fortryllede mand", som min mor kalder min soulmate. Derefter hjem til min mor. Dagen efter var hun i fuld vigør, og jeg kunne tage fra hende med ro i sindet.
I går aftes var vi inde i byen og høre Martin Schack præsentere sin nye cd: Jazz På Dansk. Den kan varmt anbefales. Han har Jacob Fischer på guitar, Morten Lund på trommer og Morten Ramsbøl på kontrabas. Dygtige og glade musikere der spillede en vis legemesdel ud af bukserne.
Og nu kommer lyset. Jeg ønsker alle en dejlig fredag.

6 kommentarer:

 1. Jeg krysser fingrene for at det går fint med datteren :) Hmmm bestemor altså? :)

  Ha en fiiiiin fredag kjære deg!

  Klem

  SvarSlet
 2. Jeg krydser også fingre for svigerdatteren og i det hele taget. Det har været nogle hektiske dage. Så gør det godt med lidt afslappende jazz! ;)

  Ha' en fin fredag i stormvejr.

  SvarSlet
 3. Jeg håber, alt går godt i dag, og I er blevet bedsteforældre, inden dagen er omme.
  Uhm, det lyder smukt med god jazz!
  Ha' en dejlig dag, Laila :)

  SvarSlet
 4. Måske er en lille ny født :-)

  SvarSlet
 5. Jeg håber alt er gået godt og en lille ny verdensborger har set dagens lys :-)
  Og dejligt at det gik godt med din mor, hun er på alder med min far, det er godt stadig at have dem, men at de savner deres ægtefæller er vist meget forståeligt. God aften til jer

  SvarSlet