torsdag den 5. maj 2011

Forår i Danmark.

Ovenstënde billede er taget på Bornholm, og er et nærbillede af en gammel rusten maskine der stod i et stenbrud.
Der har været fart på, efter vi kom hjem fra Bornholm. Det har ikke været meget tid til at blogge, og det er noget skidt. Jeg har haft klienter. Havde møde i Odense i mandags og tog farmor med hjem. Hun har siddet i drivhuset lige siden. I går sad hun derude i 8 timer. Til daglig bor hun i en lejlighed på 4 sal midt inde i odense. Så hun nyder at komme ned på jorden.
På lørdag har jeg fødselsdag, og alle børnene kommer hjem incl. lille Anders. Vi bliver 12 ialt, og vejrudsigten lover, at jeg bliver belønnet for god opførsel....sådan.
Der er i øjeblikket Vikingemarked i Ribe. Vikinger fra hele verden bor derude og har værksteder, hvor de viser de gamle håndværk. Bl.a. har de smykkeværksteder. Jeg tager et smut derud i dag for at se, om der er nogle teknikker, jeg kan tiltuske mig. Det bliver en god dag.

5 kommentarer:

 1. Sådan er det nogen gange- livet myldre og lever omkring os, vi vil det hele, men kan ikke nå alt :-)

  SvarSlet
 2. Travle men gode dage.

  Og sikke et skønt og usædvanligt billede :)

  SvarSlet
 3. Jeg håber, du tager billeder fra Vikingemarkedet i Ribe - det ville jeg forfærdelig gerne opleve, men der er desværre for langt.
  Ha' en dejlig dag, Laila :-)

  SvarSlet
 4. Håber du har haft en god dag, og jeg kan godt forstå farmor, jeg er sikker på at I har et sted, der ånder fred og ro, en lise for sjælen.

  SvarSlet
 5. Ihh du skønne Laila - jeg VED at det er pga. din fødselsdag de har lovet sådan et fantastisk vejr. Jeg ønsker dig et kæmpestort og hjerteligt TILLYKKE med føs´dagen (hvis nu - så er det bedre at være på forkant) - håber du får en rigtig dejlig dag sammen med dine gæster :0)
  Dejligt at høre, du har noget at lave - det er jo super og så kom jeg altså sådan til at grine: "Farmor har siddet i drivhuset siden hun kom" *skrupgriner* det giver nogle skøre billeder på lyshinden :0)))Dejlig humor!
  Skønne tanker og super føs´dagskram herfra

  SvarSlet